Måndagen den 14:e September

Jaa, kan ju inte påstå att jag är duktig på att skriva i bloggen, om jag ska vara ärlig så tycker jag inte om det speciellt mycket, men nu får det bli ett inlägg, delvis pga vårat nya tangentbord som bara är för bra att skriva på :P (A) jahopp, vad ska man säga då, det har hänt en hel del sen sist. Har äntligen flyttat hemifrån. Vi har fått det kanonfint här hemma :) Supernöjd!! Känns ju lite knäppt såklart, nu i början. Var hemma hos mor och far här om dagen och åt middag, och helt plötsligt känner man sig som en gäst :O knäppt!! men nu har vi iaf ett eget hem, som bara är VÅRT! som sagt, det har varit väääldigt efterlängtat!

Igår var jag och min underbara syster på bio, det fick bli nya beck, jätte bra faktiskt! Alltid kul att umgås med sis! Love to you :)

Jaa, klockan elva idag hade vi tvättstugan, men försov oss, så det får bli en annan dag, SNART!! .. tvättkorgen svämmar över!! Henrik åkte iväg och jobbade och jag åkte iväg med malin till Viken. Hon undervisar dans där nere, Det var kul, tänk att malin är en lärare. man såg nästan hur hon njöt där när hon hade uppvärmning med dom :D haha du är duktig du maaalin :D och man får ju inte glömma hur sjukt bra musik vi lyssnade på, skivan hette "barnmusik" , PERFEKT för oss, och favoriten blev LÄTT tippen :D haha klockren!

ne, nu ska gå och diska och därefter åka och hämta älsklingen, som är så duktig och jobbar över :)
hej o hej o hej o hå // joonnna xD



RSS 2.0